NAUJIENOS
Slider

Tapome oficialiais Vokietijos pakavimo sprendimų "STOROpack" tiekėjais
Lietuvos / Latvijos / Estijos šalyse

Kiekvienas produktas turi savitus pakuotės reikalavimus, atitinkančius jo formą, svorį , tinkamą apsaugą transportuojant. Štai kodėl galime suteikti ne tik platų apsauginių pakuočių pasirinkimą, bet pasiūlyti išsamias konsultacijas ir dirbti kartu, kad galėtume rast visapusiškai tinkamą arba integruotą sprendimą, apimantį kelis, plataus asortimento produktus.

FOAMplus® pakuotė - preciziškai tiksli, lengva kaip plunksna.

Storopack’s FOAMplus® putplasčio pakuotė yra aukštos kokybės apsauginis sprendimas, kuris prisitaiko prie gaminio kontūrų ir apsaugo jūsų prekes nuo galimo pažeidimo transportuojant. Puikiai sugeria smūgius ir vibraciją. Nesvarbu, ar jūsų gaminys yra sunkus, trapus ar sudėtingos formos, FOAMplus ® suteikia jūsų gaminiui reikalingą apsaugą. Pagamintos iš išplėsto poliuretano, aukštos kokybės pakuotės putos yra atsparios, tvirtos ir dėl mažo svorio sumažina transporto išlaidas.
Naudodami FOAMplus Bag Packer² ir “Hand Packer²” putų išpilstymo sistemas, apsauginė putų pakuotė gali būti gaminama pakavimo vietoje ir tiesiog iškart dedama į dėžutę. FOAMplus ® yra įvairių kietumų, kad atitiktų produkto svorį ir trapumą.
FOAMplus®, putplasčio poliuretano pakuotė taupo jūsų vietą. Kadangi užpildas gaminamas iš 2 skystų komponentų, kurie po susimaišymo padidina tūrį iki 200 kartų, o tai reiškia, kad nereikia didelės saugojimo vietos pakavimo medžiagoms.

AIRplus® - optimali apsauginė pakuotė jautriems gaminiams.

“Storopack” oro pagalvės yra idealus sprendimas veiksmingai apsaugoti jautrias prekes nuo vibracijos ar užpildyti tuštumas nepilnoje pakuotėje, vengiant gaminių išsibarstymo ir judėjimo dėžės viduje. AIRplus® and AIRmove® oro pagalvėlių sistema gamina pakavimo užpildus, pagal poreikį, pakavimo vietoje arba gali būti integruota į jūsų esamą pakavimo liniją.
 
AIRplus® and AIRmove® taupo vertingą sandėliavimo vietą ir puikiai adaptuojama pagal individualius ir kintančius poreikius. Oro pagalvių asortimentą sudaro įvairių tipų plėvelės ir minkštinančios formos, užtikrinančios, kad visi jūsų gaminiai yra puikiai apsaugoti.

PAPERplus® - klasikinis būdas pakuoti

“PAPERplus®” – glamžyto popieriaus paminkštinimas siūlo nepriekaištingą apsaugą jūsų supakuotoms prekėms. Nesvarbu, ar jos yra mažos, trapios ar didelės apimties ir sunkios. Asortimentas yra toks pat įvairus kaip ir PAPERplus® apsauginės savybės: “Storopack” siūlo įvairias glamžyto popieriaus sistemas, kurios gamina pakavimo medžiagas pagal kiekvieno pakuojamo gaminio reikalavimą ir gali būti naudojamos atskirai arba integruojamos į esamus pakavimo procesus.
Visos glamžyto popieriaus formos turi bendras savybes: naujoviškos formos leidžia optimaliai sušvelninti smūgius ir vibraciją, yra išskirtinai stabilios, naudojant ribotą medžiagų kiekį ir mažesnį svorį. “Storopack” klientai taip pat gali pasirinkti iš įvairių rūšių popieriaus, kurie visi yra sertifikuojami pagal FSC. Kadangi PAPERplus® leidžia gaminti glamžytą popierių tiesiai į pakavimo punktą, jūs galite sutaupyti vertingą sandėlio vietą, tuo pat metu išsiųsdami produktus gerai apsaugotoje pakuotėje.

Daugiau informacijos:

storopack@jvsidea.lt

×